Secundele nu sunt clone


Creierul, arhivistul suprem are drept de viata si de moarte asupra trecutului. Dorinta de a iubi nu moare niciodata… Cu riscul de a fi un mic geniu al starilor voastre de spirit va spun fara nici o retinere, ca o cale spre a iubi ceva sau pe cineva este sa intelegi ca-l poti pierde; aceasta fiind o regula a “raritatii lucrurilor putine”. Doua ceasuri puse pe talerele balantei imi masoara greutatea timpului ce ma apasa pe umeri si simt cum nisipul timpului pe care calc se scurge prin clepsidra vietii.
Tu esti cea care a avut curajul de a-mi smulge din maini clepsidra vietii si de-a da cu ea de pamant, spargand timpul in mii de fragmente. Luna isi alapteaza pamantul cu lumina sa pala, iar eu ma caut in propria-mi piele maltratandu-mi gandirea. Caut timpul…
Toate secundele unice formeaza ore unice care la randul lor insumate dezvolta zile unicate. Urmeaza saptamanile unice, lunile unice, anii unici, vietile unice. Totul este unic pentru ca nu se poate intoarce in timp. Secundele par a fi clone intre ele, dar sunt atat de diferite prin clipa lor de existenta. Orice moment necesita schimbare si inmagazinare de informatii. Totul contribuie la diferentierea secundelor care se aseamana doar prin intervalul lor de timp.
Vreau sa profit la maxim de fiecare secunda pe care sa NU o clonez la nesfarsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *