3 semnale pe care le da femeia cand vrea sa se desparta de un barbat

1. “Esti prea bun pentru mine. La mine e problema stai linistit. Tu esti un barbat frumos si sigur mai sunt fete care abia asteapta sa fie cu tine” =))
2. “Abia astept sa greseasca el primul ca sa il pot expedia cat mai repede, iar toata vina sa cada pe el >:)” =))
3. “Of taci! E doar un prieten bun! Imi place doar sa stau la povesti cu el.” – nu neaparat ca te insala, dar gaseste din ce in ce mai interesant pe altcineva. Sti cum se finalizeaza asta nu? =))






  9 comments for “3 semnale pe care le da femeia cand vrea sa se desparta de un barbat

 1. August 2, 2011 at 12:39 pm

  Daca aud prima replica cred ca nu-mi pot stapani rasul…Oricum toate foarte adevarate…

 2. August 2, 2011 at 12:42 pm

  Hmm, cred ca ai dat doar de frustrate idioate… Eu cand m-am despartit de cineva, desi el si-a tras-o cu alta:)) deci eu eram cea inselata, i-am zis in fata sa-si vada de drumul lui… iar cand pur si simplu simteam ca ma mint si ca ii dau sperante degeaba desi nici cum nu reuseam sa fac sa il plac mai mult decat ca pe un amic, i-am zis in fata… fara alte rahaturi.:-?? Cred ca tu ai dat doare de idioate sau esti putin misogin:)) Muah:* mi-esti drag asa cum esti tu:P

 3. Tudor - Dan Pop
  August 2, 2011 at 12:44 pm

  Nu neaparat cam am dat “de frustrate”. Articolul nu se refera la ce am patit eu neaparat, ci e asa mai general. Pe multi am auzit ca patesc asa :))

 4. August 2, 2011 at 12:46 pm

  Mna urat din partea fetelor, dar nu toate sunt asa… si na generalizarile astea nu fac bine nimanui:)) te pun sub eticheta misoginului si in plus eu cred ca asta e problema Romaniei in general… generalizarea.

  • Tudor - Dan Pop
   August 2, 2011 at 12:48 pm

   Mi-am masurat bine cuvintele… general nu total ;))

 5. August 2, 2011 at 12:50 pm

  Eu cred ca si general e cam prea mult spus… Eh, whatever:))

 6. August 2, 2011 at 1:47 pm

  Macar femeile pregatesc terenul pentru o despartire cu a?a zisele semnale.
  La barbati e mult mai dura treaba, ca doar sunt barbati si asa ceva se presupune ca ar trebui sa faca.
  Ea spune: “Esti prea bun pentru mine. La mine e problema, stai linistit. Tu esti un barbat frumos si sigur mai sunt fete care abia asteapta sa fie cu tine”, pe când El, în aceeasi situatie, spune: “Nu esti destul de buna pentru mine. Vreau o femeie care sa aiba grija de mine si oricum ma culc de cateva saptamani cu prietena ta cea mai buna…”

 7. Tudor - Dan Pop
  August 2, 2011 at 2:01 pm

  =))

 8. maria
  August 9, 2011 at 3:46 pm

  Ce razi Dane?ca Fraguta are dreptate,asa faceti voi barbatii in “general”(si l-am pus in ghilimele ca sa nu-i faca rau lu’ Strawberrry Blonde)apropo,pe mine nu ma intereseaza care e problema Romaniei,pe mine ma intereseaza ce vreau eu sa ma intereseze ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *