Noua moda.Copaci ciopartiti


Priviti plamanul verde al naturii. Un adevarat macel indreptat asupra esteticii si infrumusetarii oraselor. Care e totusi scopul? Inteleg ca e necesara taierea crengilor uscate pentru o mai buna dezvoltare a copacilor. Dar in acest caz e ca si cum ai taia in carne vie ceva ce traieste. O fi oare o noua escrocherie promovata de primari si consilii locale/judetene? Ar fi interesanta o ancheta care sa dezvaluie adevaratul drum parcurs de asa zisele resturi nefolositoare. Unde se duc aceste crengi, coroane intregi de copaci? Care e adevaratul scop promovat de aceasta aberatie?

  13 comments for “Noua moda.Copaci ciopartiti

 1. Alice
  May 16, 2011 at 8:01 pm

  impartasesti aceeasi idee cu Ada. si ea mi-o impartasetse cel putin o data pe saptamana. si desi la inceput eram de acord, acum jur ca nu imi pasa cine si de ce ii taie.

  • Tudor - Dan Pop
   May 16, 2011 at 8:06 pm

   Cum sa nu iti pese??? E clar ca doare!!!

   • Alice
    May 16, 2011 at 8:09 pm

    nu pe mine.

    • maria
     May 17, 2011 at 9:12 am

     ba da,alice!pe tine ar trebui sa te doara,si sa te doara tare de tot.*pamantul verde al naturi*este acum maro inconjurat de cladiri gri,veredele este o culoare la care aspiram doar si de care ne este dor…poate asa stiu mai-marii-Domnii(de la care s-a pornit ordinul)ca trunchiurile copacilor produc oxigenul de care avem nevoie!

 2. Alice
  May 17, 2011 at 10:44 am

  poate sunt mai pragmatica zilele astea, dar dupa parerea mea crengile in minus palsesc pe langa alte probleme ale comunitatii si alte decizii proaste, luate de mai-marii-Domnii.

 3. Tudor - Dan Pop
  May 17, 2011 at 10:48 am

  Sa tot stam sa ne plangem Alice? In loc sa ne plangem am putea lua atitudine. Nu rezolvi absolut nimic daca te plangi si zici “Asta e Romania” Asta e pe naiba :)) Doar noi ne complacem in fel de fel de situatii prea mult

 4. maria
  May 17, 2011 at 3:55 pm

  las-o balta,alice!te rog nu te supara ,dar din punctul meu de vedere nu ai dreptate.ramai verde ;)

 5. Bobo
  May 17, 2011 at 6:48 pm

  fratilor, se taie asa ca sa isi faca coarana mai bogata, nu de dragul de a face “spanzuratori” prin orase. si nu vorbesc doar sa ma aflu in traba. am facut si eu chestia asta cu pomii de pe la tara, si au o coroana foarte faina acuma. credeti ce vreti…dar cam asta este adevaru. acuma cu resturile lemnoase…aia ii alta afacere.

 6. Tudor - Dan Pop
  May 18, 2011 at 2:05 am

  sunt unele chestii exagerate.. copaci care pur si simplu is lasati fara nici o ramura.. trunchiul si atat. Ala il mai poti denumi copac? Trebuie taiat ce e uscat si atat.

 7. maria
  May 18, 2011 at 9:38 am

  bobo,e adevarat ce spui,dar mai priveste odata imaginile postate si jura-te ca ti se pare normal.pomii din oras au mai scapat dar ceilalti sunt pe post de stalpi,ei cunosc limita maxima a exagerarii.si noi oamenii ne tundem,ne taiem unghiile,etc.dar nu curge sange…in fine,nu mai comentez nimic ca prea sunt impotriva tuturor(numai Dan ma mai sustine).va doresc numai VERDE!

 8. Bobo
  May 18, 2011 at 8:14 pm

  :) fratilor, sincer, vorbesc foarte serios, nu is ciopartiti daca asta vreti sa ziceti, o sa vedeti peste un an doi ce coroana faina o sa aiba. au mai fost taiati, cel putin la noi in zalau si acuma vreo 4 ani tot asa, si au crescut pe urma foarte frumos, acuma i’au taiat iar. am langa blocul meu 5 pruni, eu iam pus cu mana mea acum cinci ani, era vai de capu lor, si i’am tuns tot asa, nu le’am lasat nici o creanga. o sa le fac poze si o sa i le dau la tudor sa le posteze. de ii vedeati cand iam tuns, ziceati ca is nebun si ca ii nenorocesc, si daca veniti sa ii vedeti acuma, o sa ramaneti masca, au o tulpina foarte groasa pentru “varsta lor” si au si o coroana frumoasa. poate ma credeti, poate nu, dar parerea mea este ca nu au fost ciopartit.

 9. Tudor - Dan Pop
  May 18, 2011 at 9:35 pm

  bobo, astept pozele. s-ar putea sa imi schimb parerea, deci.. astept

 10. July 8, 2011 at 12:52 pm

  I love maialtfel.ro , bookmarked !

  prohormones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *