Miscarea nationala a schimbarii mentalitatii romane

Am creat un grup pe facebook intitulat “Miscarea nationala a schimbarii mentalitatii romane”. Acest grup isi propune sa schimbe parerile prost si fanatic formate a cetateanului roman fata de propria sa patrie. Sloganul pe care l-am ales “Dream big” vrea sa trezeasca talentele romanilor spre exploatarea lor la un nivel inalt. Lenea romanului = complacerea in fel de fel de situatii si ganduri (gen:”tara asta e de cacat!” “nu pot sa castig bani pentru ca mi se fura sansa”) Marii demagogi si asa zisii “populisti” au ruinat perceptia cetatenilor din Romania. Vrei sa ramai la stadiul de efect de turma, sau vrei sa perseverezi in propriile actiuni de a te emancipa ca persoana? click


  3 comments for “Miscarea nationala a schimbarii mentalitatii romane

 1. May 29, 2011 at 4:47 pm

  Îmi place ideea ta!! Eu, personal nu consider c? ”?ara asta e de c?cat” ?i dac? plec este pentru c? vreau s? accept o prvocare, aceea de a studia undeva într-o ?ar? str?in?. Vreau s? am ?i experien?a asta, dar nu voi lovi în cei de lâng? care am plecat. Voi continua s? colaborez cu membrii proiectelor în care sunt implicat?. Poate din Sussex se v?d mai bine lucrurile. ;)

 2. May 29, 2011 at 4:50 pm

  Îmi place ideea ta!! Eu, personal nu consider ca ”tara asta e de cacat” si daca plec este pentru ca vreau sa accept o prvocare, aceea de a studia undeva într-o tara straina. Vreau sa am si experienta asta, dar nu voi lovi în cei de langa care am plecat. Voi continua sa colaborez cu membrii proiectelor în care sunt implicata. Poate din Sussex se vad mai bine lucrurile. ;)

 3. Tudor - Dan Pop
  May 30, 2011 at 1:04 am

  mi-s placut cum ai judecat. Experienta e bine venita pentru o tara parasita ca Romania. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *